Hovedside

Referat fra årsmøtet 2007

[11.01.2007 kl. 00:15]

Vi har nå fått lagt ut referat fra årsmøtet 6. januar 2007. Har også lagt ut oppdaterte vedtekter. Alle filene er i PDF-format.

- Referat fra årsmøtet 06.01.2007
- Vedtekter for WarpCrew per 06.01.2007Landstinget 2006

[01.11.2006 kl. 17:55]

Nok en gang har Hyperionen avholdt sitt landsting. Landstinget 2006 fant sted mellom 27. og 29. oktober 2006 på Engebråtan Skole. Landstinget er Hyperion sitt øverste organ og bestemmer alt fra vedtekter for organisasjonen til hvem som skal styre organisasjonen fram til neste landsting. Årets landsting samlet over 120 personer som enten var delegateter fra medlemsforeninger, satt i sentrale organer, var gjester eller observatører.

WarpCrew sendte 6 delegater, som er det høyeste antallet noen gang og det høyeste antallet delegater vi har lov å sende med vårt antall medlemmer. I tillegg reiste 4 personer på onsdagen fordi de satt i sentrale organer i Hyperion og måtte delta på et forbundsstyremøte på torsdagen. Delegatene fra WarpCrew reiste med fly og fikk alle reiseutgifter dekket i tillegg til de middager/måltider som Hyperion dekket.

Følgende ble valgt inn i sentrale organer i Hyperion for de neste periodene og har tilknytning til WarpCrew (enten som crew, arbeidsutvalg eller styre)
- Hallvard Nygård (forbundsstyret)
- Thomas Kalve Pedersen (2. vara til forbundsstyret)
- Henrik Øgård (5. vara til forbundsstyret)
- Piet Skjæveland (valgkomiteen)

Bård I. Skjæveland har enda 1 år igjen av sin periode i desisjonskomiteen.


Bilde fra Landstinget 2006:
http://g.qj.no/lt06/WarpCrew slår (nesten) til på fotballbanen, igjen!

[04.10.2006 kl. 12:26]

(skrevet i slutten av mai 2006)
Representanter fra WarpCrew har nok en gang inntatt fotballstadioen på Viubråtan, rett utenfor Oslo. Akkurat som sist gang så var det Hyperion som inviterte til LLK, Lokallagskonferanse. LLK er et flott arrangement der vi får lære med om ulike tema og treffe andre som driver med det samme, i vårt tilfelle datatreff. Det var mellom annet representanter fra WarpCrew, RyfylkeLAN, Timeout Dataparties, Polar Interesseorganisasjon, KANDU og GlobeORG. Fotballaget vårt, WWW (WarpCrew Wild Warriors), besto av representanter fra flere av disse med flest fra WarpCrew.

Lagoppstilling
Keeper - Ørjan
Spiller - Henrik
Spiller - Hallvard
Spiller - Bård
Spiller - Piet
Spiller - Endre
Spiller - Ukjent
Manager - Thomas (aka Kalve)

WarpCrew hyret inn Endre som blant annet er med i dataorganisasjonene Polar Interesseorganisasjon (arrangør av PolarParty og MiniPolar) og GlobeORG (GlobeLAN) samt andre medlemsorganisasjoner innen andre interesseområder som Hyperion har innen for paraplyen sin. Vi hadde også med en fyr vi ikke har navnet på. Han var også fra blant annet Polar.

Etter en flere spennende kamper i gruppespill (kun 1 gruppe totalt) og en tur i skogen ente WWW på en delt 3. plass.

- "Vi skal komme sterkt tilbake neste år og innta vår posisjon på toppen av pallen. Kan ikke ligge helt nede på 3. plass", sier Hallvard Nygård i en kommentar til warpcrew.com.

Utenom fotballkampen vant organisasjonen også flere andre spill. Henrik vant gun fight dual, en navnekonkurranse som han også vant sist år. I kvartfinalen var 75 % dataforeninger, derav 50 % fra WarpCrew. Hallvard vant også vri-åtten.

Men...
Det viktigste med Lokallagskonferansen var ikke hva som ble vunnet, men hva som ble lært.
Sider
Forrige - 1 2 3 4 5WarpCrew - post@warpcrew.com